Site logo

Politică de confidențialitate

Acceptarea termenilor si conditiilor

Prin utilizarea site-ului valcea.org, orice utilizator este de acord to termenii si conditiile site-ului, prezentate mai jos. Referitor la acesti termeni si conditii, administratorul site-ul este indreptatit de a face modificari, de a anula, actualiza, sau adauga informatii, fara a anunta in prealabil. Daca utilizatorul foloseste site-ul si dupa modificatea termenilor si conditiilor, inseamna ca este de acord cu modificarile survenite.

Scopul urmarit

Scopul site-ului este de a oferi informatii referitoare la unitatile de cazare de pe teritoriul Romaniei.

Orice persoana fiziza sau juridica interesata in gasirea unei locatii de cazare o poate face prin intermediul valcea.org. Site-ul valcea.org nu este reprezentat de o agentie de turism, nu vinde direct servicii de cazare, restaurant sau alte servicii conexe. Valcea.org promoveaza serviciile oferite de diversele companii din domeniul hospitalitatii.

De mentionat ca preturile si facilitatile de cazare, precum si alte informatii oferite pe valcea.org sunt cu titlu de prezentare, iar valcea.org nu poate fi tras la raspundere pentru informatii eronate sau incomplete. Calitatea si corectitudinea informatiilor prezentate pe valcea.org sunt administrate de catre locatii, acestea fiind raspunzatoare pentru corectitudinea lor. Site-ul are ca scop doar medierea dintre clientul interesat si unitatile de cazare ce furnizeaza servicii in domeniul ospitalitatii.

De asemenea, in cazul in care administratorul site-ului constata ca anumiti utilizatori au limbaj neadecvat, comportamentul lor pe site denota abateri de la bunele moravuri sau rea intentie, sau abateri de la termeni si conditii, acesta poate interzice accesul pe site a acestor utilizatori.

Cu privire la bunul mers al site-ului, echipa tehnica va depune tot efortul necesar pentru ca procesele din cadrul site-ului sa se desfasoare corespunzator. In cazul unor defectiuni, site-ul va fi remediat in cel mai scurt timp posibil, in conformitate cu problema aparuta.

Definitii ale termenilor utilizati pe site

Pe site vor fi utilizati o serie de termeni cu urmatorul inteles:

Pagina valcea.org – tot ceea ce apartine de site, impreuna cu sub-sectiunile sale. In cazul in care utilizatorul va fi redirectionat spre un alt site, indiferent daca acest site apare sau nu pe valcea.org, conditiile prezente pe acel site nu intra sub incindenta valcea.org

Utilizator – persoana fizica sau juridica, ce este interesata de produsele si serviciile prezentate in cadrul site-ului, accesand si utilizand informatiile prezentate.

Furnizor – persoana juridica responsabila cu furnizarea si livrarea locatiilor prezentate pe site. Este responsabil pentru acuratetea detaliilor privitoare la pret, caracteristici, modalitati de plata si tot ceea ce tine de unitatile de cazare.

Oferta – serviciul oferit de catre furnizor, in legatura cu tipul de produse si servicii prezentate prin intermediul site-ului valcea.org

Cont de utilizator – orice vizitator sau utilizator al site-ului poate avea posibilitatea de a crea un cont personal in cadrul valcea.org, cu scopul de a primi notificari legate de oferte, produse, noutati, stiri, sau de a utiliza serviciile din cadrul site-ului intr-un mod mult mai facil.

Termeni si conditii – toate detaliile legate de utilizarea acestui site, prezente in cadrul acestei pagini si create de administatorul valcea.org. Toti utilizatorii trebuie sa cunoasca si sa respecte aceste prevederi la fiecare utilizare a site-ului.

Aspecte generale

Administratorul site-ului valcea.org va prezenta anumite unitati de cazare, impreuna cu ofertele si informatiile pe care acestea le furnizeaza.

Utilizatorii au oportunitatea de a alege locatii de cazare,a le organiza cu ajutorul tool-urilor oferite de site, de a impartasi detaliile acestora prin intermediul retelelor sociale sau aplicatiilor de tip SMS/messenger.

Drepturile si obligatiile furnizorului

Toate locatiile de pe site au scop informativ, din dorinta de a oferi ultimele noutati in materie de cazari. Utilizatorii au ocazia de a intra in contact direct cu proprietarii de unitati de cazare prin intermediul unui formular de contact, prin SMS/telefon sau alte cai de comunicare oferite de catre unitatile de cazare. Valcea.org nu intervine in niciun caz in relatia dintre utilizatori si proprietarii de unitati de cazare si nu este raspunzatoare pentru relatia sau eventualele probleme care apar intre acestia.

O data ce utilizatorul este redirectionat catre un al site, el se va supune termenilor si conditiilor site-ului respectiv.

Site-ul valcea.org nu este raspunzator pentru eventualele neconcordante sau de disponibilitatea locatiilor de cazare, aceste aspecte cazand in totalitate sub incidenta proprietarilor unitatilor de cazare sau alte servicii. De asemenea, proprietarii unitatilor de cazare sau alte servicii turistice au dreptul la a sterge sau actualiza informatii si preturi fara a anunta in prealabil.

Drepturile si obligatiile utilizatorului

Utilizatorul are libertatea si dreptul de a beneficia de serviciile si informatiile puse la dispozitie de site-ul valcea.org, singura conditie fiind respectatea termenilor si conditiilor prezentate in aceasta pagina.

Utilizatorul are dreptul de a solicita orice nelamurire cu privire la serviciile si informatiile prezente pe site catre unitatile de cazare si alti furnizori, atata timp cat respecta normele bunului simt si adopta un comportament adecvat. De asemenea, in prezentarea detaliilor cu privire la site pe retelele de socializare, se solicita de asemenea un limbaj corespunzator.

Procedura de depunere si solutionare a plangerilor si sesizarilor primite din partea Utilizatorilor

Utilizatorul are posibilitatea de a depune o plangere cu privire la serviciile si informatiile oferite de site-ul valcea.org, in termen de 7 zile de la observarea neconformitatii.

La momentul depunerii plangerii, utilizatorul trebuie sa furnizeze datele complete de contact, precum si motivul, cat mai detaliat, despre motivul pentru care doreste sa depuna plangerea sau reclamatia.

Site-ul valcea.org se angajeaza ca in termen de 5 zile de la primirea plangerilor sau sesizarilor, sa revina catre utilizator cu o rezolutie, privind solutionarea, doar in conditiile in care utilizatorul ofera cat mai multe informatii cu privire la sesizare sau nemultumire. In caz contrar, utilizatorul va fi contactat pentru a i se cere informatii suplimentare care sa ajute la o solutionare optima.

Formularul pentru depunerea unei plangeri

Formularul pentru depunerea unei plangeri se gaseste la sectiunea contact, sau pe site-ul autoritatii pentru Protectia Consumatorilor, la adresa web http://www.anpc.gov.ro

Nota de Informare privind Protectia Datelor cu Caracter Personal .

Colectarea si prelucrarea datelor cu caracter personal, in cadrul site-ului valcea.org, se supune prevederilor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata prin Legea 102/2005. Administratia site-ului va utiliza datele furnizate de utilizator doar in scopurile mentionate, fara a instraina sau utiliza aceste date in alte scopuri.

Utilizatorul, in momentul in care furnizeaza data cu caracter personal, este de acord cu prelucrarea acestor in scopul mentionat, al site-ului. De asemenea, acesta are dreptul de a reveni si modifica datele sale cu caracter personal, de a se opune prelucrarii, de a solicita stergerea lor, si de a se adresa unei instante.

Datele ce vor fi furnizate sau solicitate din parte utilizatorilor, sunt folosite doar in scopul imbunatatirii serviciilor si informatiilor oferite de catre site, fara a denatura, denigra sau abuza de acet tip de informatii.

Utilizatorul are oricand dreptul de a solicita anularea sau stergerea datelor sale, cat si a contului din cadrul site-ului, prin simpla trimitere a unui e-mail, catre administratia site-ului, prin care solicita aceasta modificare.

Modificarile prezentului document

Administratorul site-ului valcea.org isi rezerva dreptul de a modifica, sterge sau actualiza informatii cu privire la prezentul document, referitor la termenii si conditiile site-ului, ori de cate ori este nevoie, fara a anunta in prealabil.

Pentru a utiliza site-ul fara nici un fel de probleme, este de datoria utilizatorului sa verifice periodic daca au survenit modificari asupra acestui document.

Legea aplicabila. Litigii

Legislatia in vigoare se va ocupa de solutionarea drepturilor si obligatiilor prezentate in acest document.

Reclamatiile sau litigiile rezultate pot fi solutionate in orice instanta competenta de pe teritoriul Romaniei.

Du-ma pe prima pagina